Projeyi silme
Bir projeyi katılımcıları, etkinlikleri, notaları, duyuruları, albümleri ve sohbetleriyle kalıcı olarak sil — ya da her şey korunsun diye arşivle.
Bu işlev yalnızca web'de mevcuttur.
Bu nedir?
Projeyi sil ile bir projeyi kalıcı olarak kaldırırsın. Proje ile birlikte şunlar silinir: üyeler ve verileri, etkinlikler ve katılım kayıtları, notalar ve ses dosyaları, duyurular ve ekleri, medya albümleri ve medyalar, sohbetler ve mesajlar.
Proje nasıl silinir?
- Kenar çubuğunda **“Projeler”**e tıkla ve projeyi aç.
- Üstteki ··· menüsünü aç ve **“Projeyi sil”**i seç.
- Nelerin silineceğini gösteren listeyi oku ve onaylamak için SİL yaz.
- “Projeyi sil” ile onayla. Proje hemen kaldırılır.
Alternatif: arşivle
Projeyi yalnızca tamamlamak istiyorsan arşivle: Proje genel bakışında kartın üzerindeki ··· menüsünü aç ve **“Arşivle”**yi seç. Etkinlikler, notalar ve duyurular korunur, proje ardından “Arşiv” altında yer alır ve proje sınırına artık sayılmaz. Tekrar etkinleştirilemez.
Bir yıllık süresi dolan proje otomatik olarak arşivlenir.
Yetki
- Silmeyi yalnızca projenin yöneticileri yapabilir.
- Arşivlemek için projede Projeleri arşivle yetkisi gerekir.
İpuçları
- Etkinlikler ya da notalar daha sonra lazım olabilecekse silmek yerine arşivle.
- Bir projeyi silmeden önce konukları bilgilendir.
Sık sorulan sorular
Silinen bir projeyi geri getirebilir miyim?▾
Korodaki notalar da silinir mi?▾
Silme ile arşivleme arasındaki fark nedir?▾
Başka sorun mu var? Yapay zekâ asistanına sor.
Sağ alttaki yardım düğmesine tıkla ve sorunu yaz.