Sohbeti sessize alma

Bir sohbeti sessize alarak anlık bildirim almayı bırak. Sohbet görünür kalır, istediğin zaman okuyabilirsin.

Web
Nachrichten›Chats›Chat ···›Stummschalten
App
Nachrichten›Chat›Chat antippen›···›Stummschalten
Gerekli yetki: Sohbet – Sohbetleri görüntüle

Nedir?

Sessize al ile tek bir sohbet için anlık bildirimleri kapatırsın. Sohbet listende kalır ve tüm mesajları almaya devam edersin. Sadece anlık bildirimlerle bölünmezsin. Çok hareketli olan ama seni yalnızca kısmen ilgilendiren grup sohbetlerinde işe yarar.

Sohbet nasıl sessize alınır?

  1. Sessize almak istediğin sohbeti aç.
  2. Sağ üstteki ···'e dokun (sohbet seçenekleri).
  3. Sessize al'ı seç. Sohbet hemen sessize alınır.

Sohbeti açmadan da listeden yapabilirsin: web'de satırdaki ··· menüsünden, uygulamada sohbete basılı tutarak.

Listede sessize alınmış sohbetleri adın yanındaki üstü çizili zil simgesinden tanırsın. Sessize almayı kaldırmak için aynı yolu izle ve Sesi aç'ı seç.

Yetki

Sohbetleri sessize alabilmek için Sohbetleri görme yetkisine ihtiyacın var. Bu yetki varsayılan olarak tüm üyelerde vardır.

İpuçları

  • Çok tartışılan ama yalnızca ara sıra göz atmak istediğin aktif grup sohbetlerini sessize al. Böylece kilit ekranın düzenli kalır.
  • Koro şefi veya ses grubu sorumlusuyla olan önemli birebir sohbetleri açık bırak, önemli bir mesajı kaçırma.
  • Bir sohbet seni sürekli rahatsız ediyorsa ve artık katılmak istemiyorsan silmek daha iyi bir seçimdir.
  • Bildirim ayarlarından anlık bildirimleri tamamen de kapatabilirsin.

Sık sorulan sorular

Sessize alınan mesajlar yine de gösterilir mi?▾
Evet. Sohbet listende kalır ve tüm mesajları okuyabilirsin. Yalnızca anlık bildirimler kapalı kalır. Web'deki sohbet listesinde sessize alınmış bir sohbet okunmamış mesaj sayısı göstermez, uygulamada gösterir.
Sessize alma ne kadar sürer?▾
Sessize alma, sen kaldırana kadar süresiz geçerlidir. Aynı menüden „Sesi aç" ile istediğin zaman bitirebilirsin.
Diğer katılımcılar sohbeti sessize aldığımı bilir mi?▾
Hayır. Sessize alma tamamen kişisel bir ayardır ve diğer üyelere görünmez.

Başka sorun mu var? Yapay zekâ asistanına sor.

Sağ alttaki yardım düğmesine tıkla ve sorunu yaz.